Oprindelse: AMA
Del schnitzlerne i halve og bank dem fladere mellem to fryseposer. Brug evt. en kagerulle, hvis du mangler noget tungt at banke med.
Rør mel med salt og peber og vend schnitzlerne heri. Pisk æg og mælk sammen og knus cornflakes groft i en frysepose. Vend kødet i æggeblandingen og kom dem enkeltvis i posen med knuste cornflakes. Ryst til de er helt dækkede og steg dem gyldne og sprøde i AMA Flydende.
Kog pasta og sigt vandet fra.
Kom AMA Flydende i en gryde og lad det bruse op og blive gyldent. Tilsæt ærter og kogt pasta og rør til ærterne er tøet op. Drys med friskrevet parmesan eller Grana og evt. friske basilikumblade ved servering. Tip:
Schnitzlerne kan laves af kyllingefilet. Bruger du kyllingefilet, er det smart at gøre dem halvt så tykke ved at dele dem på den lange og flade led. Så er de hurtige at stege og der er plads til mere af den gode, sprøde panering, ungerne elsker.
4 schnitzler (kalkun, skinkekød eller kalv) 3 æg 3 spsk. mælk hvedemel salt og peber ca. 3 dl Cornflakes AMA Flydende til stegning 250 g pasta 400 g fine frosne ærter 50 g friskrevet parmesan eller Grana 1/2 dl AMA Flydende evt. friske basilikumblade