MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Stegt rødspætte med valnødder og hvidløg
Stegt rødspætte med valnødder og hvidløg
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Bakkedal blandes med valnøddekerner, hvidløg, timian, citronsaft, salt og peber.
2) Form blandingen til en tyk rulle og pak den ind i alufolie.
3) Læg den i køleskabet til den er fast (kan også fryses til senere brug)
4) Vend de skyllede rødspætter i mel og brun dem i AMA Stegning på en pande.
5) Steg dem 5-7 minutter på hver side. Vend dem kun en gang.
6) Læg rødspætterne på et varmt fad eller på 4 tallerkener. Læg en citronskive på hver fisk.
7) Skær valnødde-timinan blandingen i 4 skiver og læg dem på citronskiverne på fisken.
8) Server fisken med små kogte kartofler og kogte ærter.
RELEVANTE GUIDES
INGREDIENSER
4 rensede portionsrødspætter
Hvedemel
50g AMA Stegning
salt
4 tynde skiver citron
Valnødde/timian top:
100g Bakkedal
2 spsk fint hakkede valnøddekerner
1 lille fed knust hvidløg
1 spsk frisk hakket timian (1 tsk tørret)
½ spsk citronsaft
½ tsk salt
8 omgange peber fra kværn
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/stegt-roedspaette-med-valnoedder-og-timian.aspx
Frydensberg og Co