MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Stegt skaldyrscocktail m. chili, lime og blomkål
Stegt skaldyrscocktail m. chili, lime og blomkål
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Skaldyr: (Kan marineres dagen før – lynsteges ved servering)
Dup kammuslinger og rejer tørre og kom dem i en frysepose. Skær chili og hvidløg i tynde skiver og kom det i posen. Skær lime i 6 både og kom dem i posen sammen med AMA Flydende Gourmet. Lad det marinere i køleskabet natten over.
Varm en stor gryde eller wok op til den er meget varm. Tøm posen med de marinerede skaldyr ud på panden og steg i kort tid til de tager farve. Smag til med salt og peber.
Sprød blomkål: (Kan laves dagen før)
Skær helt små buketter af blomkål og vend dem sammen med eddike, vand og sukker i en frysepose. Vend finthakket purløg i ved servering.
Blød blomkålspuré: (Kan laves i forvejen)
Skær resten af blomkålet i mindre stykker og kog dem møre i mælk.
Kom de kogte blomkål i en blender eller foodprocessor (gem mælken) og blend med AMA Flydende Gourmet. Tilsæt lidt af mælken til konsistensen er blød og cremet. Smag til med salt og peber. Pureen kan serveres lun eller kold.
Anretning:
Læg en god klat blomkålspuré i bunden. De varme skaldyr ovenpå og top med de sprøde blomkålsbuketter.
INGREDIENSER
Skaldyr:
8 store kammuslinger (optøede)
12 rå Black Tiger rejer uden skal (optøede)
2 spsk. AMA Flydende Gourmet
½-1 rød chili
1 fed hvidløg
1 lime
Salt og friskkværnet peber
Sprød blomkål:
1/2 blomkål
3 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. vand
1 spsk. sukker
2 spsk. finthakket purløg
Blød blomkålspuré:
1/2 blomkål
ca. 1/2 l mælk
1 spsk. AMA Flydende Gourmet
Salt og friskkværnet peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/stegt-skaldyrscocktail-med-chili-lime-og-blomkaal.aspx
Frydensberg og Co