MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Store cookies
Store cookies
Oprindelse: AMA
12
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Rør margarine og sukker blødt.
Rør vaniljesukker samt æg i dejen og rør dernæst hvedemel og bagepulver i.
Tilsæt det ønskede fyld og rør det sammen.
Sæt dejen med to skeer som toppe (eller kom lidt mel på fingrene og tril dejen som små kugler)
Sæt kagerne med god afstand på en bageplade med bagepapir. Tryk dem en anelse flade og bag dem ved ca. 180-200 grader øverst i ovnen i ca. 12 min.
Træk papiret over på en rist, og lad kagerne afkøle helt.
Tips: Lav evt. toppene lidt mindre, så der bliver 15-16 stk.
Tips til julefyld
25 g. g fintsnittede tørrede tranebær (eller 25 g Dr. Oetkers appelsinskal, snittet ekstra fint)
75 g grofthakket chokolade
50 g grofthakkede nødder
evt. 1 tsk st. kanel (eller 1 tsk st. ingefær)
INGREDIENSER
Tilberedningstid: 25 min.
125 g AMA Bagning
200 g rørsukker
1 spsk vaniljesukker
1 æg str. m/l
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Fyld – vælg mellem:
• 150 g hakket chokolade, hvid, lys eller mørk – eller halvt af hver
• 75 g grofthakkede nødder og 75 g hakket chokolade
• 1 dl müslimix (blanding af tørret frugt og nødder)
• 50 g kokosmel og 100 g hakket chokolade
• 1 dl rosiner, 75 g hakkede nødder og 1 tsk stødt kanel
Tips til julefyld
25 g. g fintsnittede tørrede tranebær (eller 25 g Dr. Oetkers appelsinskal, snittet ekstra fint)
75 g grofthakket chokolade
50 g grofthakkede nødder
evt. 1 tsk st. kanel (eller 1 tsk st. ingefær
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/store-cookies.aspx
Frydensberg og Co