Oprindelse: AMA
Pisk AMA og sukker til det er let og luftigt. Rør æggene i ét ad gangen, så dejen ikke skiller. Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i blandingen. Kom bagepapir i 2 bradepander á ca. 30x40 cm og spray med AMA Bagespray (eller bag én ad gangen, hvis du mangler bradepander). Fordel dejen i bradepanderne, og kom den revne marcipan over bundene i et jævnt lag. Bag dem 8-10 minutter i en 200° forvarmet ovn (varmluft). Lad bundene køle af og del hver bund i 3 lange rektangler. Pisk fløden til den er blød og cremet og vend jordbær marmeladen i. Fordel jordbærcremen på bundene og top op med hele jordbær. Drys flormelis over gennem en sigte og pynt med friske mynteblade. Anret kagerne i forlængelse af hinanden som et festligt banner på et langt bord.
Tips. Lagkagebundene er fryseegnet (uden pynt).
Bund: 300 g AMA Bagning (stuetemperatur) 300 g sukker 6 æg 300 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 500 g revet marcipan Ama Bagespray
Fyld: 5 dl piskefløde 200 g god jordbærmarmelade
Pynt: 1 kg friske jordbær Friske mynteblade Flormelis