Oprindelse: AMA
1) Sværen skæres af svinekammen, hvorefter kammen skæres ud i koteletter.
2) Rosmarin bladene hakkes og blandes med salt og drysses over sværene, der herefter skæres i passende stykker.
3) Steg sværene i ovnen ved 180 grader i 35-40 min (varmluft) eller til de er sprøde. Undervejs hældes det overskydende fedt fra, hvorved den bedste sprødhed opnås.
4) Gulerødderne skrælles og skæres i mundrette stykker.
5) Rødløg pilles og deles i kvarte.
6) Hak hvidløg groft.
7) AMA Flydende Original blandes med rosmarin, salt og peber i en skål, hvorefter gulerødderne og rødløg vendes i og hældes i et ildfast fad.
8) Bag gulerødderne i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
9) Koteletterne krydres med salt og peber og steges derefter i 3-5 min på hver side.
10) Servér med små kogte kartofler.
1 kg svinekam salt og Peber AMA Flydende Original 3 stilke rosmarin (kun bladene) 20g salt
Krydrede gulerødder: 600g gulerødder 4 rødløg 1 stilk rosmarin (kun bladene) 2 fed hvidløg 2 tsk salt 1 tsk groft peber 2 spsk AMA Flydende Original