MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Svinemørbrad med ærtecreme
Svinemørbrad med ærtecreme
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Puds mørbraden af og dup den tør. Drys den med salt og peber.
2) Brun 20g AMA Stegning i en gryde. Brun kødet på alle sider ved mellemvarme.
3) Hæld bouillon ved og kog under låg ved svag varme i 15 min.
4) Vend kødet halvvejs under kogning.
5) Tag kødet op og pak det i alufolie.
6) Si skyen over i en anden gryde.
7) Skræl kartoflen og skær den i tern.
8) Kog dem i 10 min. i skyen.
9) Tilsæt 200g ærter og kog et par minutter.
10) Hæld det meste af væden fra og gem den. Blend derefter kartoffeltern og ærter. Kom resten af suppen i og blend.
11) Hæld det tilbage i gryden og kog cremen igennem med piskefløde og de sidste 50g ærter. Smag til med salt og peber.
12) Gulerødderne skæres igennem på skrå én eller flere gange alt efter størrelse.
13) Damp dem sprødmøre under låg i 10g AMA Til Stegning, 1 dl vand og lidt salt.
14) Pak kødet ud og skær det i ½ cm tynde skiver på skrå og anret det med gulerødderne på et fad og drys med purløg.
15) Server med ærtecreme og kartofler eller pasta til.
INGREDIENSER
1 stor svinemørbrad (600g)
Salt og Peber
20 + 10g AMA Stegning
2½ dl hønse- eller kalvebouillon
400g gulerødder
2 spsk fintklippet purløg
Ærtecreme:
2½ dl sky fra mørbrad
1 kartoffel (140g)
200 + 50g ærter
1 dl piskefløde
Salt og peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/svinemoerbrad-med-aertecreme.aspx
Frydensberg og Co