MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Tarteletter Kylling og med Asparges
Tarteletter Kylling og med Asparges
Oprindelse: AMA
12
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Skær kyllingebrystfileterne i tern
Svits dem let i AMA, de skal ikke tage farve.
Tilsæt vand, terning samt væsken fra aspargessnitterne.
Lad kyllingen koge i 10-12 minutter
Kom en trådsigte over en skål og sigt kyllingestykkerne fra så suppen havner i skålen og er klar til stuvningen.
Smelt AMA og pisk melet i til det samles. Tilsæt suppen fra kyllingen lidt ad gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme.
Lad det koge ca. 1 min. Tilsæt kylling og asparges, varm op og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne som beskrevet på pakken, server dem med fyld og drys evt. friskhakket persille på toppen
INGREDIENSER
450 g kyllingebrystfilet
2 spsk. AMA Flydende
ca. 3,5 dl vand
1/2 terning hønsebouillon
1 dåse asparges snitter
Væsken fra asparges snitterne
Evt. frisk persille, hakket
12 tarteletter
Til stuvningen:
40 g AMA
4 spsk. mel
4 ,5 dl suppe fra kyllingen
salt og peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/tarteletter-kylling-og-med-asparges.aspx
Frydensberg og Co