MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Tekage med æbler og dadler
Tekage med æbler og dadler
Oprindelse: AMA
1
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Hæld den varme te over dadlerne og lad dem trække 30 min.
Findel dadlerne (sammen med teen) i en multihakker eller foodprocessor.
Skræl og halver æblerne, fjern kernehuset og findel dem sammen med dadlerne.
Hak valnødderne groft, riv appelsinskallen.
Pisk fedtstof og farin cremet, tilsæt æggene et ad gangen og pisk til det er let og luftigt.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det i sammen med dadelblandingen, valnødderne og den revne appelsinskal.
Kom dejen i en smurt sandkageform ca. 1½ liter og bag kagen ca. 1 1/4 time ved 175°C.
Afkøl på rist og nyd den. Holder sig saftig og lækker i flere dage.
Fryseegnet.
INGREDIENSER
1 dl stærk te fx. Earl Grey
150 g dadler uden sten
2 æbler
150 g AMA flydende Gourmet
150 g brun farin
4 æg str. M/L
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g valnødder
evt. 1 spsk. revet appelsinskal (økologisk)
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/tekage-med-aebler-og-dadler.aspx
Frydensberg og Co