MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Tomatmousse
Tomatmousse
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Sauter løget i AMA Flydende Original på en pande og tilsæt tomater med væde, hvidløg, timian, salt og peber.
2) Lad det koge sagte uden låg i 15 min. og rør af og til.
3) Vrid vandet ud af den udblødte husblas, kom den i og lad den smelte.
4) Blend og si blandingen. (Ønskes en lidt grovere mousse, så lad vær med at si den).
5) Afkøl blandingen helt.
6) Tilsæt finthakkede basilikumblade og flødeskum.
7) Lad moussen begynde at stivne lidt før den fordeles i 4 forme af ca. 1½ dl.
8) Stil formene i køleskabet til de er helt stive.
9) Bland alle ingredienserne til saucen og smag til.
10) Ved servering vendes mousserne* ud på tallerkener og serveres med sauce, salat blandet med bacon. Pynt med cherrytomat og basilikum blade.
* Tips: Formen med moussen kan dyppes ganske kort ned i kogende vand.
INGREDIENSER
1 stort hakket løg
25g AMA Flydende Original
1 ds flåede tomater, 400g
2 fed knuste hvidløg
2 tsk tørret timian
Salt og peber
4 blade husblas udblødt i koldt vand
2 spsk fint hakket basilikumblade
1 dl piskefløde til skum
Sauce:
2 dl creme fraiche (18%)
1 spsk fint revet peberrod
Salt og peber
Tilbehør:
Snittet grøn salat
150g bacontern stegt på panden i 1 spsk AMA Flydende Original. Dryp af på fedtsugende papir.
Evt. halverede cherrytomater og frisk basilikum til pynt.
Serveres med lidt flutes.
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/tomatmousse.aspx
Frydensberg og Co