Oprindelse: AMA
Smuldr rugbrødet og klip halvdelen af purløget fint.
Bland en crunch af rugbrød, purløg, citronskal og AMA Flydende Gourmet.
Læg torsken i et ovnfast fad. Drys med salt og peber, læg rugbrødscrunchen over og bag i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.
Kog kartoflerne og skyl dem kolde, skær dem ud i halve.
Riv løget og bland det i creme fraichen sammen med sennep.
Vend kartoflerne i dressingen, smag til med salt og peber og vend derefter feldsalaten i.
Pynt med resten af purløgene og server kartoffelsalaten med torsken.
600-800 g torskefilet i 4 stykker Salt og peber 4 stk. rugbrød Revet skal af 1 citron 1 potte purløg 1 dl AMA Flydende Gourmet 800 g små kartofler 2 dl creme fraiche 2 spsk sennep 1 løg 1 bk. Feldsalat (eller anden grøn salat) salt og peber