Oprindelse: AMA
Dej: Hak AMA Bagning sammen med mel tilsat salt og smuldr det med fingrene til blandingen ligner reven ost. Saml dejen med det kolde vand og form en kugle af dejen. Tryk den flad, pak den i husholdningsfilm og lad den hvile i køleskabet i mindst 30 min. Fyld: Bland kød, finthakket løg, paprika og flydende AMA sammen. Rist det på en pande i ca. 5-6 minutter. Rør jævnligt. Kom den stegte blanding i en skål og lad det køle af. Vend derefter basilikumblade, revet ost og salt og peber i. Ulvepakker: Rul den kolde dej ud mellem 2 stykker melet bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm, så hænger dejen hverken fast i kagerulle eller bord. Udstik runde cirkler af dejen på ca. 12x12cm, og rul dem yderligere, så det bliver til ovale cirkler på 12 x 15 cm. Læg fyld på den ene halvdel. Pensl kanten med sammenpisket æg og fold den anden halvdel over, så du har en halvmåne. Pres kanterne sammen med en gaffel. Pensl med sammenpisket æg og bag dem på bagepapir i en 200° forvarmet ovn i 25-30 minutter eller til de er gyldne. Rispilaf: Hak løget og riv gulerødderne på et rivejern. Rist det i Flydende AMA i en gryde i ca. 3 minutter under omrøring. Tilsæt ris og rør til risen er skinnende. Tilsæt vand og bouillon og lad risene koge ca. 12 minutter ved svag varme. Sluk for varmen og lad risene trække under låg i 10 minutter. Tip: Rester er perfekt til madpakke eller eftermiddagssnack i ulvetimen. Fyldet kan varieres i det uendelige. Kan også laves med en rest kødsauce, færdigrørt fiskefars blandet med krydderurter og lidt tomatsauce osv.
Dej: 360 g hvedemel 200 g AMA Bagning 1 tsk. salt 6 spsk. koldt vand (Sammenpisket æg til pensling)
Fyld: 500 g kylling eller kalkun i strimler 1 løg 1 spsk. paprika 1 spsk. AMA Flydende 1 dl friske basilikumblade 100 g revet mozzarella eller cheddar Salt og friskkværnet peber
Rispilaf: 2 spsk. AMA Flydende 1 løg 2 gulerødder 250 g basmatiris 5 dl vand 1 terning hønsebouillon