Oprindelse: AMA
Lad AMA Flydende bruse op på en varm pande. Krydr flanksteak’en med salt og peber og steg den 3 min. på hver side. Tag flanksteak’en af panden og lad den hvile. Bland peberrod og cremefraiche, krydr med friskkværnet peber. Skyl og pluk krydderurterne og bland med skyllet babyspinat. Skær flanksteak’en på tværs af årene i tynde skiver. Grill wrappen kort på en grillpande. Smør ca. 1 spsk. peberrodscreme på hver wrap. Fordel kødet og krydderurtesalaten og rul wrappen stramt. Skær den over på midten og server. Sæt evt. en tandstik i for at holde på wrappen.
Tip: Serverer du den til aftensmad, kan du servere den åben uden at rulle den.
4 store fuldkornswraps 500 g flanksteak 2 spsk. AMA Flydende 1 spsk. fintrevet peberrod 3 spsk. cremefraiche 18% 3 håndfulde krydderurter, fx. persille, purløg, dild og brøndkarse 1 håndfuld babyspinat friskkværnet peber salt