Grillet kylling med sommersalat

Ingredienser

2 personer 

 

Grillet kylling

400 g. kyllingebryst

2-3 spsk. AMA Chili & Hvidløg

Salt

 

Sommersalat

2 majskolber 

¼ spidskål

¼ bundt forårsløg

125 g. sukkerærter

200 g. jordbær

100 g. cherrytomater

100 g. fetaost

60 g. saltmandler

 

Dressing

2 tsk. sød sennep

3 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

1 spsk. akaciehonning

salt/peber

Sådan gør du:

  1. Fjern bladene fra majskolberne. Kog dem kort i saltet vand. 
  2. Rens kyllingebryst. Vend kyllingen i AMA Chili & Hvidløg og lidt salt. 
  3. Grill kyllingebrystet i ca. 3-5 minutter på hver side alt efter tykkelse. 
  4. Grill også majskolberne, så de får farve og bliver varmet godt igennem. 
  5. Tag kylling og majs fra. 
  6. Nu til salaten.
  7. Snit spidskål fint. Flæk sukkerærter på langs. Hak forårsløg fint. Skær jordbær i kvarte. Halver cherrytomater. 
  8. Kom alle ingredienserne til dressingen op i en lille bøtte med låg. Ryst godt sammen. 
  9. Kom alle tingene til salaten op i et fad. Hæld dressingen udover. Vend sammen.
  10. Skær majs af kolben og kom i salaten. 
  11. Top salaten med skiver af grillet kylling, smuldret feta og grofthakkede saltmandler.

Andre gode forslag