2 løg
2 spsk. AMA Flydende
2 hokkaido græskar (800-1000 g uden skal og kerner)
2 fed presset hvidløg
Ca. 3 cm frisk ingefær
8 dl god, kraftig hønsekødssuppe
Saft fra en 1/2 citron
Evt. friskhakket chili
330 ml AMA Madlavning 4%
Tilbehør:Sprøde bacontern og friske krydderurter
1. Skræl løgene og hak dem fint.
2. Del græskar i halve og fjern kerner, tråde og skræl. Skær græskarkødet i tern.
3. Varm en pande op, og steg løgene klare i AMA Flydende, inden du tilsætter græskar. Lad det svitse til de tager en smule farve og tilsæt så hakket hvidløg, revet ingefær og evt. chili .
4. Tilsæt hønsebouillion og lad det hele koge ca. 20 minutter, indtil græskarstykkerne er møre.
5. Blend suppen til den er ensartet og cremet i konsistensen.
6. Tilsæt AMA Madlavning 4% og smag til med salt, peber og citronsaft.
7. Server gerne med sprøde bacontern og en klat creme fraiche.
Tip: Hvis du har rester i overskud, kan du bruge suppen som base til en gryderet. Tilsæt f.eks. Stegt kylling, grøntsager og kokosmælk og servér med ris til.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA