Hokkaidosuppe

Ingredienser

2 løg
2 spsk. AMA Flydende
2 hokkaido græskar (800-1000 g uden skal og kerner)
2 fed presset hvidløg
Ca. 3 cm frisk ingefær
8 dl god, kraftig hønsekødssuppe
Saft fra en 1/2 citron
Evt. friskhakket chili
330 ml AMA Madlavning 4%

Tilbehør:Sprøde bacontern og friske krydderurter

Sådan gør du:

1. Skræl løgene og hak dem fint.

2. Del græskar i halve og fjern kerner, tråde og skræl. Skær græskarkødet i tern.

3. Varm en pande op, og steg løgene klare i AMA Flydende, inden du tilsætter græskar. Lad det svitse til de tager en smule farve og tilsæt så hakket hvidløg, revet ingefær og evt. chili .

4. Tilsæt hønsebouillion og lad det hele koge ca. 20 minutter, indtil græskarstykkerne er møre.

5. Blend suppen til den er ensartet og cremet i konsistensen.

6. Tilsæt AMA Madlavning 4% og smag til med salt, peber og citronsaft.

7. Server gerne med sprøde bacontern og en klat creme fraiche.

Tip: Hvis du har rester i overskud, kan du bruge suppen som base til en gryderet. Tilsæt f.eks. Stegt kylling, grøntsager og kokosmælk og servér med ris til.

Andre gode forslag