Ingredienser
6 stk.
40 minutter
300 g. kyllingebryst
1 stk. hønsebouillonterning
2 spsk. AMA Perfekt til Stegning
2 spsk. hvedemel
salt/peber
240 g. asparges på dåse
1,5 dl. vand
1,5 dl. AMA Perfekt til Madlavning 7%
6 stk. tarteletter
0,25 bundt frisk persille
Evt. agurk og tomat
Sådan gør du:
- Rens kyllingebryst og kog dem i 20-25 minutter (alt efter tykkelse) i en gryde med vand, bouillon og salt.
- Tag kyllingebryst op og lad det køle en smule af.
- Riv kyllingebryst med to gafler.
- Smelt Ama Perfekt til Stegning i en gryde og tilsæt så hvedemel. Pisk det hele godt sammen, så du får en “melbolle”.
- Tilsæt nu det varme boullionvand lidt efter lidt, imens der piskes. Fortsæt sådan indtil alt bouillonvandet er tilsat.
- Tilsæt herefter AMA Perfekt til Madlavning 7% og rør godt indtil det har den rette konsistens.
- Tilsæt nu kylling samt aspargesnitter.
- Smag til sidst til med salt og peber.
- Tarteletterne lunes i ovnen efter pakkens anvisning
- Server de lune tarteletter med fyldet og evt. agurk/tomat og frisk persille.