Tarteletter

Ingredienser

6 stk.

40 minutter

 

300 g. kyllingebryst

1 stk. hønsebouillonterning

2 spsk. AMA Perfekt til Stegning

2 spsk. hvedemel

salt/peber

240 g. asparges på dåse

1,5 dl. vand

1,5 dl. AMA Perfekt til Madlavning 7%

 

6 stk. tarteletter

0,25 bundt frisk persille

Evt. agurk og tomat

Sådan gør du:

  1. Rens kyllingebryst og kog dem i 20-25 minutter (alt efter tykkelse) i en gryde med vand, bouillon og salt.
  2. Tag kyllingebryst op og lad det køle en smule af.
  3. Riv kyllingebryst med to gafler.
  4. Smelt Ama Perfekt til Stegning i en gryde og tilsæt så hvedemel. Pisk det hele godt sammen, så du får en “melbolle”.
  5. Tilsæt nu det varme boullionvand lidt efter lidt, imens der piskes. Fortsæt sådan indtil alt bouillonvandet er tilsat.
  6. Tilsæt herefter AMA Perfekt til Madlavning 7% og rør godt indtil det har den rette konsistens.
  7. Tilsæt nu kylling samt aspargesnitter.
  8. Smag til sidst til med salt og peber.
  9. Tarteletterne lunes i ovnen efter pakkens anvisning
  10. Server de lune tarteletter med fyldet og evt. agurk/tomat og frisk persille.

Andre gode forslag