Æggewrap med pulled chicken

Ingredienser

2 personer

30 minutter

 

INGREDIENSLISTE

Æggewraps

2 spsk. AMA Perfekt til Stegning m. chili/hvidløg

2 stk. æg

0,5 dl. mælk

30 g. mandelmel

salt

 

Pulled chicken

280 g. kyllingebryst

4 spsk. peberfrugtspesto

Salt

 

Fyld

50 g. spidskål

50 g. cherrytomater

40 g. saltmandler

Sådan gør du:

  1. Kom vand, kyllingebryst og salt i en lille gryde. Kog det i 25 minutter eller indtil det er færdigt.
  2. Pisk æg, mandelmel, mælk og salt sammen.
  3. Opvarm en pande. Kom AMA Perfekt til Stegning m. chili/hvidløg på og lad det smelte.
  4. Kom halvdelen af æggemassen på panden og strøg dejen ud som en pandekage. Vend æggepandekagen efter cirka 2 minutter.
  5. Gentag med den anden halvdel af dej.
  6. Når kyllingen er færdigt trevles det med to gafler eller en elpisker. Tilsæt pesto og lad det trække lidt.
  7. Snit spidskål fint. Halver cherrytomater. Hak mandler groft.
  8. Anret de lune æggewraps med spidskål, kylling, tomater og saltmandler.

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag