Sommertrifli med nem crunch

Ingredienser

4 personer

 

Crunch

75 g. havregryn

100 g. mandler

4 spsk. AMA Perfekt til Stegning

50 g. sukker

 

Vaniljeskum

2 dl. piskefløde

2 spsk. græsk yoghurt

2 tsk. vaniljesukker

 

Fyld

3 stk. passionsfrugt

1 stk. mango

300 g. jordbær

Sådan gør du:

  1. Skær jordbær og mango i tern.
  2. Opvarm en pande med AMA Perfekt til Stegning.
  3. Kom sukker, havregryn og mandler på panden.
  4. Vend crunchen godt rundt på panden og lad det brune lidt af. Lad den køle af og knæk den fra hinanden til sprød crunch.
  5. Pisk piskefløde, græsk yoghurt og vaniljesukker til en blød skum.
  6. Anret glas med skum, frugt og crunch i så mange lag du ønsker.

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag