Blinis med laks og dildcreme

Ingredienser

10 stk.

 

INGREDIENSLISTE

Blinis

100 g. hvedemel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. salt

2 stk. æg

0,5 dl. mælk

30 g. AMA perfekt til stegning

 

Dildcreme

100 g. naturel flødeost

0,5 bundt frisk dild

2 tsk. citronsaft

Salt/peber

 

Andet

100 g. røget laks

100 g. syltede rødløg

Frisk dild

Sådan gør du:

  1. Bland mel, bagepulver og salt.
  2. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være ret tyk.
  3. Varm en pande op ved middel varme og kom AMA perfekt til stegning på.
  4. Kom små dejklatter på panden med en teske. Vi laver dem ca. 3,5 – 4 cm. i diameter.
  5. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 1 minut på hver side ved middel varme eller til de er gyldne.
  6. Fortsæt sådan med de resterende blinis.
  7. Anret på et fad eller tallerken.
  8. Nu til dildcremen. Hak dild fint. Rør med naturel flødeost, citronsaft og salt/peber. Kom op i en lille pose og klip et hul.
  9. Kom laks på blinispandekagerne. Top med dildcremen, syltede rødløg og frisk dild på toppen.
  10. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA 

Andre gode forslag