Boller i karry med grøntsager

Ingredienser

4 personer

 

INGREDIENSLISTE

Grønsagskarrysauce

2 stk. løg

3 fed hvidløg

3 kartofler

2 gulerødder

¼ spidskål

2 spsk. karry

1 stk. hønsebouillonterning

1 AMA Perfekt til Madlavning 7%

salt/peber

500 g. kødboller (hjemmelavede eller købte)

AMA Perfekt til Stegning

 

Tilbehør

320 g. ris

½ bundt forårsløg

Sådan gør du:

Fremgangsmåde

  1. Klargør grøntsager ved at skære i mindre stykker.
  2. I en gryde varmes AMA Perfekt til Stegning op.
  3. Herefter tilsættes alle grøntsagerne. Lad dem svitse godt af.
  4. Tilsæt så karry og vend godt rundt, så det bliver brændt godt af.
  5. Herefter hældes der vand i gryden, indtil det lige nøjagtig dækker grøntsagerne.
  6. Smuldr bouillonterning i.
  7. Lad det hele simre ved middel varme til grøntsagerne er møre.
  8. Når grøntsagerne er møre, så tages gryden af komfuret.
  9. Tag noget af kogevandet fra (det er nemmere at tilføje det løbende, imens der blendes, så kan man nemmere styre konsistensen).
  10. Tilsæt AMA Perfekt til Madlavning 7%.
  11. Det hele blendes sammen med en stavblender. Juster evt. til med lidt af kogevandet.
  12. Kom kødboller i og varm det hele godt igennem.
  13. Smag til med salt/peber.
  14. Server med kogte ris og evt. lidt finthakket forårsløg.

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag