Ingredienser
6 personer
25 minutter
INGREDIENSER
1 pk. frisk butterdej
50 g. AMA Perfekt til bagning
75 g. marcipan
2 spsk. sukker
0,5 brev kagecreme
2 dl. mælk
30 g. mørk chokolade
1 æg til pensling
50 g. flormelis
1 spsk. bagekakao
1 spsk. vand
5 g. frysetørrede hindbær
Sådan gør du:
- Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Bland AMA Perfekt til bagning, marcipan og sukker til en remonce.
- Pisk pulver af kagecreme sammen med mælk.
- Hak chokolade groft.
- Rul butterdejen ud og smør remonce på i midten.
- Smør derefter kagecreme på og drys med chokolade.
- Fold nu begge ender op over fyldet og gør det samme med siderne.
- Pensel med æg og bag stangen i ovnen i cirka 15 minutter.
- Bland i mellemtiden vand, flormelis og bagekakao til en glasur.
- Når fastelavnsbollestangen er bagt, tages den ud og afkøles. Kom derefter glasur og frysetørret hindbær på.
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA