Ingredienser
4 personer
45 minutter
Suppe
2 løg
3 fed hvidløg
3 kartofler
1 lille hokkaidogræskar
2 gulerødder
2 tsk. stødt spidskommen
6 dl. vand
1 stk. grøntsagsbouillonterning
330 ml. AMA Perfekt til Madlavning 7%
2-3 spsk Ama Perfekt til Stegning
salt/peber
Toppings
4 spsk. creme fraiche
60 g. græskarkerner
2 stk. æble
Lidt frisk timian
Sådan gør du:
- Skær løg og hvidløg i mindre stykker.
- Skræl kartofler, gulerødder og hokkaidogræskar. Skær dem i mindre stykker på 2-3 cm.
- I en stor gryde tilsættes 2-3 spsk. AMA Perfekt til Stegning.
- Herefter tilsættes løg, hvidløg, kartofler, gulerødder og hokkaidogræskar. Lad det sautere 1 min.
- Tilsæt stødt spidskommen.
- Rør det hele godt rundt.
- Tilsæt herefter 1 grøntsagsbouillonterning og vand.
- Lad det hele simre ved lav/middel varme, indtil grøntsagerne er helt møre. Lad låget stå på skrå, så lidt af vandet kan fordampe.
- Rist i mellemtiden græskarkerner på en tør varm pande.
- Tilsæt AMA Perfekt til Madlavning og blend det hele sammen med en stavblender, så du får en ensartet suppe. Smag til med salt og peber.
- Skær æbler i små tern.
- Server med en klat kold creme fraiche, ristede græskarkerner, æbler og lidt frisk timian.
Opskriften er udviklet af Mummum for AMA.