Kartofler i vaffeljern

Ingredienser

8 stk.  

20 minutter 

 

Fetacreme 

125 g. fetaost 

25 g. creme fraiche 

0,25 bundt frisk persille 

Salt/peber 

 

Andet 

8 kogte kartofler  

60 g. serranoskinke 

0,25 bundt frisk persille 

4 spsk. AMA Chili & hvidløg til stegning 

Sådan gør du:

Fetacreme 

  1. Kom feta og creme fraiche i en skål. Mos det sammen med en gaffel eller brug en stavblender for en mere ensartet creme. 
  2. Hak persille fint og vend i. 
  3. Smag til med salt og peber. Sæt på køl indtil brug. 

 

Sprød skinke 

  1. Varm en pande op med lidt fedtstof. Kom serrano på. Vend jævnligt og lad stege til det er sprødt og gyldent. Tag så fra på en tallerken. Hak i mindre stykker. 

 

Anretning 

  1. Varm vaffeljern op. 
  2. Kom AMA Chili & hvidløg i. Kom de kogte kartofler i og luk så vaffeljernet ned over dem (kan godt være at du skal trykke det hårdt ned for at presse dem ordentligt ud). Lad kartoflerne bage i et par minutter til de bliver sprøde. 
  3. Tag dem herefter ud og fortsæt med de resterende kartofler. 
  4. Anret kartoflerne på et fad. 
  5. Top med fetacreme, sprød skinke og finthakket persille. 
  6. Server med det samme. 

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag