Rigatoni i Peberfrugtsauce med Sprød Serrano

Ingredienser

2 personer 

INGREDIENSLISTE 

  • 1 stk. løg 
  • 3 fed hvidløg 
  • 100 g. cherrytomater 
  • 3 tsk. tomatpure 
  • 95 g. peberfrugtspesto 
  • 2,5 dl. AMA 15% Madlavning 
  • 220 g. rigatoni pasta 
  • 40 g. frisk spinat 
  • 30 g. parmesan 
  • 0,25 bundt frisk basilium 
  • salt/peber 

Andet 

  • 60 g. serranoskinke 
  • 0,25 bundt frisk basilikum 
  • 15 g. parmesan 

Sådan gør du:

FREMGANGSMÅDE 

  1. Hak løg fint. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Halver cherrytomater. 
  2. Varm en pande op uden fedtstof. Kom skiver af serrano på. Lad det stege på begge sider til det er sprødt og gyldent. 
  3. Tag det herefter fra på en tallerken med fedtsugende papir. 
  4. Sæt panden tilbage på blusset. 
  5. Kom hvidløg, løg og cherrytomater på. Lad det sautere et par minutter, imens der røres. 
  6. Tilsæt så tomatpure, peberfrugtspesto og AMA madlavning 15%. Rør godt rundt. 
  7. Kog pasta efter pakkens anvisning. 
  8. Tilsæt spinat, fris basilikum og fintrevet parmesan til saucen. Rør ud og lad det falde sammen. 
  9. Når pasta er færdigkogt, så hældes vandet fra. Gem noget pastavand og hæld resten fra. 
  10. Vend pasta i saucen og kom evt. noget af pastavandet ved også for at gøre den ekstra cremet. 
  11. Smag til med salt/peber og anret så i skåle. 
  12. Top med stykker af sprød serrano, ekstra parmesan og evt. lidt frisk basilikum. 
  13. Server med det samme. 

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA 

Andre gode forslag