Ingredienser
2 personer
INGREDIENSLISTE
- 1 stk. løg
- 3 fed hvidløg
- 100 g. cherrytomater
- 3 tsk. tomatpure
- 95 g. peberfrugtspesto
- 2,5 dl. AMA 15% Madlavning
- 220 g. rigatoni pasta
- 40 g. frisk spinat
- 30 g. parmesan
- 0,25 bundt frisk basilium
- salt/peber
Andet
- 60 g. serranoskinke
- 0,25 bundt frisk basilikum
- 15 g. parmesan
Sådan gør du:
FREMGANGSMÅDE
- Hak løg fint. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Halver cherrytomater.
- Varm en pande op uden fedtstof. Kom skiver af serrano på. Lad det stege på begge sider til det er sprødt og gyldent.
- Tag det herefter fra på en tallerken med fedtsugende papir.
- Sæt panden tilbage på blusset.
- Kom hvidløg, løg og cherrytomater på. Lad det sautere et par minutter, imens der røres.
- Tilsæt så tomatpure, peberfrugtspesto og AMA madlavning 15%. Rør godt rundt.
- Kog pasta efter pakkens anvisning.
- Tilsæt spinat, fris basilikum og fintrevet parmesan til saucen. Rør ud og lad det falde sammen.
- Når pasta er færdigkogt, så hældes vandet fra. Gem noget pastavand og hæld resten fra.
- Vend pasta i saucen og kom evt. noget af pastavandet ved også for at gøre den ekstra cremet.
- Smag til med salt/peber og anret så i skåle.
- Top med stykker af sprød serrano, ekstra parmesan og evt. lidt frisk basilikum.
- Server med det samme.
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA