Spicy hønsesalat

Ingredienser

Spicy hønsesalat

4 personer

 

INGREDIENSLISTE

100 g. bacontern

AMA Perfekt til Stegning m. chili/hvidløg

260 g. kyllingebryst

125 g. champignon

1 bundt grønne asparges

0,5 bundt forårsløg

0,5 dl. mayonnaise

2-3 tsk. sød sennep

2 dl. creme fraiche

Salt/peber

 

Tilbehør

Brød

Sådan gør du:

  1. Rens champignon og skær ud i tynde skiver. Knæk enderne af asparges og skær i mindre stykker.
  2. Rens kylling og skær i tern eller strimler.
  3. Varm en pande op uden fedtstof. Kom bacontern på. Lad dem stege til de er sprøde og gyldne. Tag dem fra på en tallerken med fedtsugende papir på.
  4. Sæt panden tilbage på blusset. Tilsæt AMA Perfekt til Stegning m. chili/hvidløg.
  5. Kom kylling på panden. Vend rundt og lad det stege, så det bliver stegt over det hele. Krydr med salt/peber.
  6. Tilsæt champignon og asparges. Lad det sautere kort, så det bare bliver stegt af kort og stadig har lidt bid. Tag både kylling og grøntsager fra. Lad køle af.
  7. Rør dressingen sammen af finthakkede forårsløg, mayonnaise, creme fraiche, sød sennep samt salt/peber.
  8. Vend afkølet kylling, grøntsager og halvdelen af baconen sammen med dressingen.

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag