Ingredienser
Spicy hønsesalat
4 personer
INGREDIENSLISTE
100 g. bacontern
AMA Perfekt til Stegning m. chili/hvidløg
260 g. kyllingebryst
125 g. champignon
1 bundt grønne asparges
0,5 bundt forårsløg
0,5 dl. mayonnaise
2-3 tsk. sød sennep
2 dl. creme fraiche
Salt/peber
Tilbehør
Brød
Sådan gør du:
- Rens champignon og skær ud i tynde skiver. Knæk enderne af asparges og skær i mindre stykker.
- Rens kylling og skær i tern eller strimler.
- Varm en pande op uden fedtstof. Kom bacontern på. Lad dem stege til de er sprøde og gyldne. Tag dem fra på en tallerken med fedtsugende papir på.
- Sæt panden tilbage på blusset. Tilsæt AMA Perfekt til Stegning m. chili/hvidløg.
- Kom kylling på panden. Vend rundt og lad det stege, så det bliver stegt over det hele. Krydr med salt/peber.
- Tilsæt champignon og asparges. Lad det sautere kort, så det bare bliver stegt af kort og stadig har lidt bid. Tag både kylling og grøntsager fra. Lad køle af.
- Rør dressingen sammen af finthakkede forårsløg, mayonnaise, creme fraiche, sød sennep samt salt/peber.
- Vend afkølet kylling, grøntsager og halvdelen af baconen sammen med dressingen.
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA