Ingredienser
2 personer
20 minutter
INGREDIENSLISTE
200 g. spaghetti
150 g. bacon i tern
1,5 fed hvidløg
150 g. champignon
2 stk. æggeblomme
333 ml. AMA Perfekt til Madlavning 4%
75 g. parmesan
0,2 bundt frisk persille
Salt/peber
Sådan gør du:
- Sæt vand over til spaghetti og kog som anvist på pakken.
- Kom bacon på en kold pande uden fedtstof og tænd nu for middel høj varme. Steg det sprødt.
- Imens hakkes hvidløg fint og champignon rengøres og skæres i skiver.
- Når baconen er sprød, tilsættes hvidløg og herefter champignon. Lad det svitse i et par minutter.
- I en beholder blandes æggeblommer, AMA Perfekt til Madlavning 4%, fintrevet parmesan, salt og peber.
- Først tilsættes den kogte spaghetti til panden, efterfulgt af æggeblandingen. Rør rundt imens det tykner og bliver mere cremet.
- Anret pasta med svampe og bacon med lidt ekstra revet parmesan, evt. lidt peber og frisk persille.
Opskriften er udviklet af mummum.dk for AMA.