Svampepasta med bacon

Ingredienser

2 personer

20 minutter

 

INGREDIENSLISTE

200 g. spaghetti

150 g. bacon i tern

1,5 fed hvidløg

150 g. champignon

2 stk. æggeblomme

333 ml. AMA Perfekt til Madlavning 4%

75 g. parmesan

0,2 bundt frisk persille

Salt/peber

Sådan gør du:

  1. Sæt vand over til spaghetti og kog som anvist på pakken.
  2. Kom bacon på en kold pande uden fedtstof og tænd nu for middel høj varme. Steg det sprødt.
  3. Imens hakkes hvidløg fint og champignon rengøres og skæres i skiver.
  4. Når baconen er sprød, tilsættes hvidløg og herefter champignon. Lad det svitse i et par minutter.
  5. I en beholder blandes æggeblommer, AMA Perfekt til Madlavning 4%, fintrevet parmesan, salt og peber.
  6. Først tilsættes den kogte spaghetti til panden, efterfulgt af æggeblandingen. Rør rundt imens det tykner og bliver mere cremet.
  7. Anret pasta med svampe og bacon med lidt ekstra revet parmesan, evt. lidt peber og frisk persille.

 

Opskriften er udviklet af mummum.dk for AMA.

Andre gode forslag