Tarteletter med asparges og ærter

Ingredienser

4 personer

40 minutter

 

INGREDIENSER

40 g. AMA Perfekt til Stegning

4 spsk. hvedemel

450 g. kyllingebryst

330 ml. AMA Perfekt til Madlavning 15%

1 dl. vand

1 stk. hønsebouillonterning

100 g. friske grønne ærter

100 g. friske asparges

salt/peber

 

Andet

12 stk. tarteletter

1 bundt frisk persille

Sådan gør du:

  1. Bring en gryde med vand i kog.
  2. Rens kyllingebryst og kog dem med bouillonterning i 20 minutter.
  3. Rens grønne asparges og skær dem i 2-3 cm stave.
  4. Pil ærterne ud af bælgene.
  5. Hak persille fint.
  6. Tag kyllingebrysterne op og flens dem med en gaffel.
  7. Opvarm en gryde og smelt AMA Perfekt til Stegning og steg asparges kort. Tag dem fra i en skål.
  8. Hæld bouillonvandet fra gryden i en skål.
  9. Smelt igen AMA Perfekt til Stegning i gryden.
  10. Når det er smeltet, tilsættes hvedemel, hvorefter det røres sammen til en smørbolle.
  11. Tilsæt AMA Perfekt til Madlavning 15% og bouillonvand indtil saucen har den ønskede konsistens. Lav den gerne lidt tykkere end du normalt vil, da grøntsagerne og kyllingen gør saucen en smule tyndere.
  12. Rør nu ærter, asparges og kylling i saucen. Smag til med salt og peber.
  13. Anret i lune tarteletter og top med frisk persille.

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag