Ingredienser
2 personer
40 minutter
INGREDIENSLISTE
500 kg. Kartoffel
400 g. kalveschnitzel
75 g. hvedemel
1 stk. æg
75 g. rasp
4 spsk. AMA Perfekt til Stegning
1 stk. økologisk citron
30 g. revet peberrod
20 g. kapers
4 stk. ansjosfilet
100 g. frosne grønne ærter
Salt/peber
Sådan gør du:
- Skyl og evt. skræl kartofler.
- Halver kartofler og kom i en gryde. Dæk kartofler med vand og sæt over. Kog dem i 15-20 minutter alt afhængigt af størrelse.
- Hæld vandet fra kartofler og lad dem køle ned.
- Skær kartofler i store tern.
- Opvarm pande og kom AMA Perfekt til Stegning på.
- Herefter kommes kartofler på panden og steges gyldne og sprøde. Det tager cirka 10-12 minutter. Krydder undervejs med salt og peber.
- I mens gives de frosne grønne ærter et opkog i ca. 5 minutter.
- Gør klar til panering af schnitzler. I en skål piskes et æg. Kom hvedemel i en anden skål og i en tredje, kommes rasp, salt og peber.
- Opvarm pande og kom AMA Perfekt til Stegning på.
- Paner schnitzler. Først kommes de i hvedemel, dernæst æg og til sidst rasp.
- Kom schnitzler på panden og give dem ca. 3 minutter på hver side ved mellem-høj varme.
- I mens schnitzler tilberedes, laves ”drengene”. Skær citron i skiver, læg et par ansjosfilletter ovenpå, top med revet peberrod og kapers.
- Anret wienerschnitzel, brasede kartofler, grønne ærter og top schnitzlen med en ”dreng”.
Opskriften er udviklet af mummum.dk for AMA.