Wienerschnitzler

Ingredienser

2 personer

40 minutter

 

INGREDIENSLISTE

500 kg. Kartoffel

400 g. kalveschnitzel

75 g. hvedemel

1 stk. æg

75 g. rasp

4 spsk. AMA Perfekt til Stegning

1 stk. økologisk citron

30 g. revet peberrod

20 g. kapers

4 stk. ansjosfilet

100 g. frosne grønne ærter

Salt/peber

Sådan gør du:

  1. Skyl og evt. skræl kartofler.
  2. Halver kartofler og kom i en gryde. Dæk kartofler med vand og sæt over. Kog dem i 15-20 minutter alt afhængigt af størrelse.
  3. Hæld vandet fra kartofler og lad dem køle ned.
  4. Skær kartofler i store tern.
  5. Opvarm pande og kom AMA Perfekt til Stegning på.
  6. Herefter kommes kartofler på panden og steges gyldne og sprøde. Det tager cirka 10-12 minutter. Krydder undervejs med salt og peber.
  7. I mens gives de frosne grønne ærter et opkog i ca. 5 minutter.
  8. Gør klar til panering af schnitzler. I en skål piskes et æg. Kom hvedemel i en anden skål og i en tredje, kommes rasp, salt og peber.
  9. Opvarm pande og kom AMA Perfekt til Stegning på.
  10. Paner schnitzler. Først kommes de i hvedemel, dernæst æg og til sidst rasp.
  11. Kom schnitzler på panden og give dem ca. 3 minutter på hver side ved mellem-høj varme.
  12. I mens schnitzler tilberedes, laves ”drengene”. Skær citron i skiver, læg et par ansjosfilletter ovenpå, top med revet peberrod og kapers.
  13. Anret wienerschnitzel, brasede kartofler, grønne ærter og top schnitzlen med en ”dreng”.

 

Opskriften er udviklet af mummum.dk for AMA.

Andre gode forslag