Bagt Tomatsuppe med Peberfrugt

Ingredienser

2 personer 

35 minutter 

 

2 stk. rødløg 

1 stk. løg 

1 helt hvidløg 

3 stk. små peberfrugter 

500 g. cherrytomater 

AMA Flydende  

2 tsk. tørret basilikum 

2 tsk. tørret timian 

salt/peber 

 

Tilføj efter:  

Frisk basilikum 

1 stk. grøntsagsbouillonterning 

5 dl. vand  

1 dl. AMA Madlavning 4% 

1 stor håndfuld frisk basilikum 

 

Til servering 

Creme fraiche 

Brød  

Sådan gør du:

FREMGANGSMÅDE 

  1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.  
  2. Find en bageplade frem og kom bagepapir på.  
  3. Pil løg og halver. Skyl cherrytomater. Skyl peberfrugt og skær enderne af. Tag en hel klase af hvidløg og skær toppen af.  
  4. Placer cherrytomater, løg, hvidløg og peberfrugt på bagepladen.  
  5. Kom AMA Perfekt til Stegning udover og krydr med tørret basilikum, timian, salt og peber.  
  6. Bag i 20 minutter.  
  7. Opløs bouillonterning i kogende vand.  
  8. Når grøntsagerne er bagt, så kommes de i en blender. Kom bouillonvand, AMA Madlavning 4% og frisk basilikum i. Blend det godt sammen. Smag til med salt/peber.  
  9. Server din suppe med lunt brød og evt. creme fraiche på toppen.  

 

 

TIP: Hvis suppen ikke er varm nok, så kan den hældes i en gryde og varmes godt igennem.  

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA 

Andre gode forslag