Brunkager

Ingredienser

200 g. AMA Perfekt til Bagning

100 g. mørk sirup

100 g. brun farin

250 g. hvedemel

2 g. natron

6 g. honningkrydderi (eller en blanding af 4g kanel, 0.8g nelliker, 0.4g ingefær, 0.8g allehånde)

20 g. nøddeflager

Sådan gør du:

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en stor skål, indtil dejen er ensartet og godt blandet.
  2. Del dejen i 3 lige store portioner.
  3. Rul hver portion dej ud til stænger med en diameter på cirka 5 cm. Brug eventuelt lidt mel for at undgå, at dejen klistrer.
  4. Læg stængerne på en bageplade eller et skærebræt og sæt dem i køleskabet. Lad dem køle af, indtil de er faste nok til at skære.
  5. Når dejen er afkølet og fast, skæres stængerne ud i tynde skiver med en skarp kniv.
  6. Placer skiverne på en bageplade med bagepapir. Sørg for, at der er lidt afstand mellem hver skive, da de vil udvide sig lidt under bagningen.
  7. Bag skiverne i en forvarmet ovn ved 200°C i 9-10 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

Andre gode forslag