Asiatisk suppe med rød karry

Ingredienser

2 personer 

40 minutter 

 

INGREDIENSER

300 g. sød kartoffel (skrællet vægt) 

350 g. kyllingebryst 

50 g. rød karrypasta 

8 dl. vand 

1 stk. hønsebouillonterning  

250 ml. AMA Perfekt til Madlavning 4% 

75 g. nudler 

 

Pynt 

Frisk chili 

Frisk koriander 

Lime 

Ristede cashewnødder  

Sesamfrø 

Sådan gør du:

  1. Skræl søde kartofler og skær i grove tern.  
  2. Kom søde kartofler i en gryde sammen med kyllingebryst, rød karrypasta, vand, AMA madlavning og bouillonterning.  
  3. Sæt det på et blus og sæt låg på. Bring i kog. Sæt herefter låget på klem og lad det hele simre i 30 minutter ved lidt over middel varme.  
  4. Herefter tages gryden af varmen. Tag kyllingen op.  
  5. Blend suppen med en stavblender.  
  6. Trevl kylling fra hinanden med to gafler.  
  7. Kom kyllingen tilbage i suppen og tilsæt nudler.
  8. Lad nudlerne trække 4-5 minutter i den varme suppe, så de bliver tilberedt. Alternativt kan man også lige sætte hele suppen tilbage på blusset et par minutter.  

 

Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA

Andre gode forslag