350 g kylling
1 spsk. ‘AMA Perfekt til Stegning’
3 fed hvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
1 cm ingefær, finthakket
1 tsk spidskommen
1,5 tsk Garam Masala
0,5 tsk røget paprika
0,5 tsk chili (hvis den skal være hot!)
0,5 tsk salt
250 g passata
150 ml ‘AMA Perfekt til Madlavning 4%’
Smelt ‘AMA Perfekt til Stegning’, og brun kyllingen i det. Tilsæt ingefær, løg og hvidløg de sidste par minutter af stegetiden.
Tilsæt krydderier, og rør godt rundt, inden ‘AMA Perfekt til Madlavning 4%” og passata kommer med i gryden. Lad retten simre et par minutter.
Serveres med ris og naanbrød.
Tips:
– Lav dobbelt portion, og frys halvdelen ned
– Køb kylling i tern eller inderfilet for at gøre det endnu nemmere
– Hvis den skal være mildere kan man tilsætte mere fløde, eller reducere mængden af ingefær. Hvis den skal være hot kan man tilsætte chili.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA