Kanelkage i bradepande

Ingredienser

1 bradepande

 

INGREDIENSLISTE

 

Kagedej

300 g. AMA Perfekt til Bagning

600 g. sukker

4 tsk. vaniljesukker

6 tsk. natron

8 tsk. stødt kanel

800 g. hvedemel

1 liter kærnemælk

 

Glasur

100 g. AMA Perfekt til Bagning

500 g. flormelis

3 tsk. vaniljesukker

6 spsk. færdiglavet kaffe

4 spsk. bagekakao

Vand

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Smelt AMA Perfekt til Bagning og bland det herefter med sukker i en skål.
  3. Tilsæt kærnemælk, vaniljesukker, kanel og natron. Pisk godt med en elpisker.
  4. Tilsæt hvedemel og pisk det hele godt sammen.
  5. Kom bagepapir i den dybe bradepande, som passer til ovnen (så er den nem at flytte og gøre ren efter). Hæld dejen over i bradepanden og fordel den udover det hele.
  6. Bages i ca. 25-35 min. Hold øje med den efter 20 minutter.
  7. Du kan tjekke om den er færdig ved at stikke en kødnål, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke kommer ubagt dej med op, så er den færdig.
  8. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.
  9. Nu skal glasur laves.
  10. I en lille gryde smeltes AMA Perfekt til Bagning.
  11. Tilsæt de resterende ingredienser og lad det samle sig i gryden ved lav varme. Juster til med kaffe eller vand til du har en flydende, ensartet glasur.
  12. Fordel glasuren på kagen.
  13. Lad glasuren sætte sig og lad hele kagen køle helt af.

 

Opskriften er udviklet af mummum.dk for AMA.

Andre gode forslag