Ingredienser
1 bradepande
INGREDIENSLISTE
Kagedej
300 g. AMA Perfekt til Bagning
600 g. sukker
4 tsk. vaniljesukker
6 tsk. natron
8 tsk. stødt kanel
800 g. hvedemel
1 liter kærnemælk
Glasur
100 g. AMA Perfekt til Bagning
500 g. flormelis
3 tsk. vaniljesukker
6 spsk. færdiglavet kaffe
4 spsk. bagekakao
Vand
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Smelt AMA Perfekt til Bagning og bland det herefter med sukker i en skål.
- Tilsæt kærnemælk, vaniljesukker, kanel og natron. Pisk godt med en elpisker.
- Tilsæt hvedemel og pisk det hele godt sammen.
- Kom bagepapir i den dybe bradepande, som passer til ovnen (så er den nem at flytte og gøre ren efter). Hæld dejen over i bradepanden og fordel den udover det hele.
- Bages i ca. 25-35 min. Hold øje med den efter 20 minutter.
- Du kan tjekke om den er færdig ved at stikke en kødnål, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke kommer ubagt dej med op, så er den færdig.
- Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.
- Nu skal glasur laves.
- I en lille gryde smeltes AMA Perfekt til Bagning.
- Tilsæt de resterende ingredienser og lad det samle sig i gryden ved lav varme. Juster til med kaffe eller vand til du har en flydende, ensartet glasur.
- Fordel glasuren på kagen.
- Lad glasuren sætte sig og lad hele kagen køle helt af.
Opskriften er udviklet af mummum.dk for AMA.