Nem og lækker æbletærte

Ingredienser

130 gram ‘AMA Til Bagning’ (blødt)
130 gram sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
130 gram hvedemel
2 æbler
100 g hvid chokolade, hakket
Lidt kanel og sukker – til drys

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og smør en springform med AMA (20 cm), så den er klar.

2. Skær den bløde AMA i mindre stykker og pisk det luftigt sammen med sukker.

3. Tilsæt et æg og pisk igen.

4. Tilsæt hvedemel, den hakkede chokolade og vend det forsigtigt sammen.

5. Kom dejen i springformen og sørg for at fordelen vejen jævnt ud over hele formen.

6. Æblerne skæres i skiver, og lægges i et pænt mønster på toppen af dejen.

7. Drys med lidt sukker og kanel.

8. Bages i ca. 35 min. i midten af ovnen.

Tip: Drys hakkede nødder på toppen eller udskift de 100 g hvid chokolade med marcipan i stedet for.

Andre gode forslag