130 gram ‘AMA Til Bagning’ (blødt)
130 gram sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
130 gram hvedemel
2 æbler
100 g hvid chokolade, hakket
Lidt kanel og sukker – til drys
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og smør en springform med AMA (20 cm), så den er klar.
2. Skær den bløde AMA i mindre stykker og pisk det luftigt sammen med sukker.
3. Tilsæt et æg og pisk igen.
4. Tilsæt hvedemel, den hakkede chokolade og vend det forsigtigt sammen.
5. Kom dejen i springformen og sørg for at fordelen vejen jævnt ud over hele formen.
6. Æblerne skæres i skiver, og lægges i et pænt mønster på toppen af dejen.
7. Drys med lidt sukker og kanel.
8. Bages i ca. 35 min. i midten af ovnen.
Tip: Drys hakkede nødder på toppen eller udskift de 100 g hvid chokolade med marcipan i stedet for.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA