Burgerboller

Ingredienser

50 g gær
100 g ‘AMA til Bagning’
450 g hvedemel
1 æg
2 dl mælk
2 spsk. sukker
1 tsk. salt

1 æg, sammenpisket til pensling
Drys med sesamfrø

Sådan gør du:

1. Lun mælken i en gryde og kom den i en skål, hvori gæren opløses.

2. Tilsæt æg, sukker, salt og halvdelen af melet og rør rundt. Rør resten af melet i lidt ad gangen imens der æltes. Det kan med fordel gøres på en røremaskine.

3. Når melet er rørt ud tilsættes ‘AMA til Bagning’ i tern og æltes ind i dejen indtil dejen slipper skålen.

4. Kom dejen op i en skål og sæt den til hævning i 1 time med et viskestykke over.

5. Del herefter dejen i passende stykker og placer bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve i ca. 30 minutter.

6. Når bollerne har hævet pensles de med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø på toppen.

7. Bag bollerne i ovnen i ca. 15 min. ved 200 graders varmluft indtil de er gyldne.

Andre gode forslag