50 g gær
100 g ‘AMA til Bagning’
450 g hvedemel
1 æg
2 dl mælk
2 spsk. sukker
1 tsk. salt
1 æg, sammenpisket til pensling
Drys med sesamfrø
1. Lun mælken i en gryde og kom den i en skål, hvori gæren opløses.
2. Tilsæt æg, sukker, salt og halvdelen af melet og rør rundt. Rør resten af melet i lidt ad gangen imens der æltes. Det kan med fordel gøres på en røremaskine.
3. Når melet er rørt ud tilsættes ‘AMA til Bagning’ i tern og æltes ind i dejen indtil dejen slipper skålen.
4. Kom dejen op i en skål og sæt den til hævning i 1 time med et viskestykke over.
5. Del herefter dejen i passende stykker og placer bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve i ca. 30 minutter.
6. Når bollerne har hævet pensles de med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø på toppen.
7. Bag bollerne i ovnen i ca. 15 min. ved 200 graders varmluft indtil de er gyldne.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA