Flødekartofler med Kødboller

Ingredienser

4 serveringer | 55 minutter

Ingredienser

800g kartoffelskiver fra frost

2 dl AMA madlavning 15%

2 løg, tynde skiver

Stødt muskatnød

Salt

Peber

 

Kødboller

250g hakket svinefars

1 æg

1 spsk mel

1 spsk løgpulver

1 spsk paprika

1 tsk salt

1 peber

 

Andet

100g revet mozzarella

AMA Flydende

Evt. ¼ bdt frisk persille, hakket fint

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og smør et ildfast fad med AMA Flydende.
  2. Hæld kartoflerne i fadet, tilsæt løg i skiver, krydderier, AMA Madlavning og bland det hele.
  3. Så til kødbollerne. Kom alle ingredienserne i en skål og vend det godt rundt. Form små kødboller med hænderne og læg dem på toppen af kartoflerne.
  4. Drys med revet mozzarella og kom fadet med flødekartofler og kødboller i ovnen på anden nederste rille og bag retten i cirka 40 minutter.
  5. Drys evt. med lidt friskhakket persille.

Tip
Ved at bruge skiveskårne frosne kartofler fra frost, slipper du for selv at skulle skrælle kartofler og du er sikker på, at kartoflerne er møre!

Andre gode forslag