Ca. 10 stk.
Mørdej
200 g ‘AMA til Bagning’, koldt
6 dl hvedemel
2 tsk. Vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 kivspids salt
3 dl flormelis
1 Æg, sammenpisket
Fyld
2 dl hindbærmarmelade
Glasur
4 dl flourmelis
2 spsk vand
Pynt
Krymmel
1. Skær ‘AMA til Bagning’ i tern, og bland det sammen med hvedemel, flormelis, bagepulver, salt og vaniljesukker.
2. Tilsæt det sammenpiskede æg og ælt dejen med dine fingre til du får en ensartet dej. Del dejen i 2 portioner og sæt den i køleskabet i 30 minutter.
3. Rul de to deje ud på et meldrysset bord i ca. 3 mm tykkelse. Skær dem til i kanterne, så de har samme størrelse og sæt dem på en bageplade.
4. Bag din mørdej i ca. 15 minutter ved 175 grader varmluft til de er gyldne. Husk at holde øje, så de ikke får for meget.
5. Lad mørdejen køle helt af på en rist.
6. Rør din glasur sammen. Pas på den ikke bliver for tynd – tilpas evt. med mere eller mindre vand!
7. Når mørdejen er kølet helt af skal du samle dine hindbærsnitter.
8. Smør hindbærmarmelade på den ene og placér den anden ovenpå og giv et let tryk. Hæld din glasur ovenpå og drys med krymmel.
9. Lad hindbærsnitterne sætte sig lidt før du skære dem ud i passende stykker.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA