400 g hakket kyllingekød
1 stort finthakket løg (ca. 100 g)
100 g fintrevne gulerødder
50 g soltørrede tomater skåret i små tern
2 æg
1 dl yoghurt naturel (eller mælk)
Ca. ¾ dl hvedemel
Ca. ¾ dl rasp
Salt/peber
100 g feta
1 bdt. persille
AMA Flydende
Rør alle ingredienser sammen (undtagen feta og persille) til en lind fars. Stil farsen i køleskabet i en time.
Hak persillen fint, og mos fetaen med en gaffel. Tilsæt feta og persille til farsen og form den til frikadeller.
Steg frikadellerne gyldne i AMA Flydende i ca. 4 min. på hver side ved ikke for høj varme.
Server frikadellerne med salat og flutes eller kartoffelsalat.
Fryseegnet.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA