2 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
600 g ærter, frosne
200 g kartofler i tern
5 dl grøntsagsboullion
½ citron
330 ml ‘AMA Madlavning 7%’
Salt
Peber
Til servering: cremefraiche og brød
1. Hak løg og hvidløg og svits det i en gryde med lidt ‘AMA Flydende’ indtil løgene er klare.
2. Tilsæt kartofler og lad det stege i et par minutter.
3. Hæld grøntsagsboullion i gryden og sæt låg på. Lad det småsimre indtil kartoflerne er kogte.
4. Tilsæt de frosne ærter og kog suppen videre i ca. 5 minutter.
5. Blend derefter suppen med en stavblender. Tilsæt ‘AMA Madlavning 7%’ og bring suppen i kog indtil du får et cremet finish!
6. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA