One Pot Chili Cheese Pasta

Ingredienser

4 serveringer | 30 minutter

Ingredienser

AMA Chili Hvidløg
450g kyllingebryst

All round krydderi

Friskkværnet peber

 

Chili Cheese Sovs

3 spsk AMA Chili Hvidløg

2 løg, i tern

1 spsk all round krydderi

½  tsk chiliflager
450ml kyllingebouillon

100ml AMA Madlavning 7%

300ml mælk

350g suppehorn

100g revet cheddar

100g revet mozzarella

 

Andet

Bredbladet persille, hakket fint

Sådan gør du:

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen ud i tyndere fileter og pensel dem med AMA Chili Hvidløg (Hvis du har tid, kan du med fordel lade kyllingen stå og marinere i AMA Chili Hvidløg). Herfter drysses de med all round krydderi.
  2. Kom kyllingen på en opvarmet pande og lad dem stege i cirka 5 minutter på hver side, ved høj varme. Bemærk at tiden kan variere, afhængig af størrelsen på kyllingen. Når kyllingen er stegt, tages den af varmen, indtil den skal bruges.
  3. Brug panden fra kyllingen og kom AMA Chili Hvidløg på. Lad det smelte og tilføj derefter løg og krydderier.
  4. Når løgene er bløde, tilføjes bouillon, mælk, AMA Madlavning og suppehorn. Lad elementerne simre med omrøring undervejs, indtil pastaen er kogt.
  5. Tilføj revet ost til panden og rør det forsigtigt rundt. Bliv ved med at røre, indtil osten er smeltet. Synes du saucen er lidt for tyk, kan du tilføje lidt mælk.
  6. Anret kyllingen ovenpå pastaretten.
  7. Top retten med frisk persille.

Tip
Du kan skifte den stegte kylling ud med stegt chorizo eller bacon. Hvis du har en masse osterester liggende, er det også en genial ret, at få brugt resterne på.

Andre gode forslag