100 g Chorizo, finthakket
1 tsk. chiliflager
1 tsk. tørret oregano
1 rød peber, finthakket
400 g Pasta skruer
2 fed hvidløg, finthakket
1 rødløg, finthakket
1 håndfuld frisk basilikum
20 Cherry tomater, skåret i både
1 dåse tomat pure
3 dl grønsagsbouillon
2,5 dl AMA Madlavning 7%
Salt
Peber
Til servering: parmesanost
1. Skær chorizo, løg, hvidløg og rødpeber i tern. Skær cherry tomaterne i halve.
2. Kom alle ingredienserne i en stor gryde på én gang.
3. Bring gryden i kog og sæt låg på. Lad det stå og simre ved middel varme i 10 minutter.
4. Rør jævnligt i gryden og tilsæt mere vand, hvis der mangler væske undervejs.
5. Retten er færdig, når pastaen er kogt.
6. Servér med parmesan ost.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA