Orzo Risotto

Ingredienser

4 serveringer | 25 minutter

Ingredienser

4 spsk AMA Chili Hvidløg

1 rødløg, tern

1 tsk tørret oregano

140g bacontern

1 ds tomatpuré

300g orzo

1,2L grøntsagsbouillon

1 håndfuld frisk oregano

 

Andet

1 burrata ost

¼ frisk oregano, hakket fint

Sådan gør du:

Fremgangsmåde

  1. Kom AMA Chili Hvidløg på en stor opvarmet stegepande og lad det smelte.
  2. Tilføj løg, oregano og bacontern og lad det hele svitse af, indtil bacon er sprødt.
  3. Tilføj tomatpure og svits den af i cirka 5 minutter.
  4. Tilføj orzo til panden sammen med bouillon, vend alle elementerne rundt og kom låg på panden. Lad retten simre med omrøring undervejs, indtil orzoen er blød.
  5. Tag panden af varmen og server retten med burrata og frisk oregano.

 

Tip
Undlad bacon og tilføj i stedet grøntsager og få en vegetarisk version. Du kan også udskifte burrata ost med revet parmesan.

Andre gode forslag