150 g AMA Bagning
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
3 spsk. vand.
1 tsk salt
250 g varmrøget laks
Et bundt grønne asparges
3 æg
2 dl mælk
50 g revet parmesanost
Salt og peber
AMA Flydende til formen
Smuldr AMA Bagning i melet, tilsæt salt og saml dejen med vandet. Stil den på køl i ca. 1 time.
Drys med mel og rul dejen ud på bordet, smør en tærteform på ca. 28 cm. med lidt AMA Flydende.
Læg dejen i formen og pres den godt ud i kanten. Prik bunden med en gaffel og forbag tærten i 15 min. ved 200 grader i enforvarmet ovn.
Del laksen i mindre, mundrette stykker og læg dem i formen sammen med snittede asparges.
Bland en æggemasse af æg, mælk, parmesan, salt og peber.
Hæld æggemassen over laksen og bag i forvarmet ovn nederst i ovnen i ca. 35 min. ved 200 grader.
Server laksetærten med frisk, grøn salat til.
Tip. Klip en stor plasticpose op og udrul dejen mellem de to stykker plastic, så går det nemmere.
Dragsbæk A/S
Tilstedvej 73
DK-7700 Thisted
Tlf. +45 97 92 27 44
kontakt@ama-tips.dk
© 2024 AMA