Tarteletter med kylling og asparges

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet
2 spsk. AMA Flydende
ca. 3,5 dl vand
1/2 terning hønsebouillon
1 dåse asparges snitter
Væsken fra asparges snitterne
Evt. frisk persille, hakket
12 tarteletter

Til stuvningen:
40 g AMA Flydende
4 spsk. mel
4,5 dl suppe fra kyllingen
salt og peber

Sådan gør du:

Skær kyllingebrystfileterne i tern
Svits dem let i AMA Flydende, de skal ikke tage farve.
Tilsæt vand, terning samt væsken fra aspargessnitterne.
Lad kyllingen koge i 10-12 minutter
Kom en trådsigte over en skål og sigt kyllingestykkerne fra så suppen havner i skålen og er klar til stuvningen.
Smelt AMA Flydende og pisk melet i til det samles. Tilsæt suppen fra kyllingen lidt ad gangen under kraftig omrøring og ikke for stærk varme.
Lad det koge ca. 1 min. Tilsæt kylling og asparges, varm op og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne som beskrevet på pakken, server dem med fyld og drys evt. friskhakket persille på toppen

Andre gode forslag