Ingredienser
4 Stk | 25 Minutter
Vaffeldej
2 pk kogte instant/kop nudler
2 æg
2 tsk. Teriyaki sauce
1 tsk. Friskkværnet peber
AMA Flydende til stegning
Topping
450g ”reste” kylling, plukket
2 forårsløg, hakket fint
Sesamfrø
Dressing
Sriracha Mayo
Sådan gør du:
- Lav nudlerne som anvist og dræn dem for vand.
- Kom nudlerne i en skål sammen med resten af ingredienserne til ”dejen”. Rør det hele godt rundt.
- Opvarm dit vaffeljern og pensel det let med AMA flydende.
- Fordel dejen i vaffeljernet og steg dem, indtil de er sprøde. Lad derefter vaflerne køle af på en rist.
- Top vaflerne med kylling, friske forårsløg og sesamfrø og drys som det sidste sriracha mayo hen over.
Tip
Du kan også udskifte din topping med andre proteiner som f.eks. bælgfrugter, laks eller stegte grøntsager.