Ingredienser
125 g ‘AMA Perfekt til bagning’ (blødt)
200 g rørsukker
1 spsk. vaniljesukker
1 æg
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
150 g chokolade, hakket (eller nødder)
Sådan gør du:
1. Pisk ‘AMA Perfekt til bagning’ og sukker sammen med en elpisker.
2. Tilsæt vaniljesukker samt æg i dejen og rør dernæst hvedemel og bagepulver i.
3. Tilsæt det hakkede chokolade og rør det sammen.
4. Sæt dejen på køl i ca. 30 min.
5. Rul små kugler dej og placér dem på din bageplade med god afstand og tryk dem en anelse flade.
6. Bag dine cookies ved ca. 180-200 grader øverst i ovnen i ca. 12 min.
7. Lad dine cookies afkøle helt på en rist.
Tips: Form din dej til kugler og frys dem ned. Så kan du altid tage dem op fra fryseren og bage dem. Så er der friskbagte cookies hver gang.