Cremet Cacio e Pepe

Ingredienser

2 serveringer | 20 minutter

300g spaghetti

140g revet pecorino ost

1 AMA Madlavning 15%

Friskkværnet peber
1 dl pastavand

 

Topping

Friskrevet ost

Eventuelt frisk basilikum

Sådan gør du:

Fremgangsmåde

  1. Kog spaghettien i letsaltet vand efter anvisning. Gem noget af pastavandet til senere brug.
  2. I mellemtiden kommes AMA Madlavning, revet pecorino ost og friskkværnet peber i en dyb pande. Lad ingredienserne simre og rør undervejs, indtil osten er smeltet.
  3. Når osten er smeltet, tilføjes pastavandet. Lad det simre i et par minutter.
  4. Kom den kogte spaghetti i ostesaucen. Vend det hele rundt, så spaghettien dækkes af saucen.
  5. Top retten med friskrevet ost og lidt frisk basilikum.

 

Tip

Vil du have en mere gennemtrængende pebersmag, kan du starte med at riste knust peber af på panden, inden du tilføjer AMA Madlavning og Pecorino.

I stedet for pecorino ost, kan du bruge parmesan eller sågar en vesterhavsost!

Andre gode forslag