Ingredienser
4 personer
INGREDIENSLISTE
3 fed hvidløg
1 løg
150 g. champignon i skiver
1 stk. peberfrugt
600 g. oksekød i tern
2 tsk. paprika
1 stk. grøntsagsbouillonterning
2 spsk. tomatpure
400 g. hakkede tomater på dåse
330 ml. AMA Perfekt til madlavning 4%
AMA Perfekt til stegning
Salt/peber
Sådan gør du:
- Hak løg og hvidløg fint.
- Pil løg og halver. Skær i tynde skiver. Skær peberfrugt i strimler.
- Varm en gryde op med AMA perfekt til stegning.
- Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt og champignon. Lad det sautere til grøntsagerne er stegt godt af. Tag dem så fra på en tallerken.
- Sæt gryden tilbage og kom evt. ekstra fedtstof i.
- Tilsæt så oksekødstern og vend godt rundt, så det får farve over det hele. Krydr med salt/peber.
- Tilsæt så tomatpure og vend godt rundt. Lad det stege en smule af.
- Tilsæt hakkede tomater på dåse, smuldret bouillonterning (den skal ikke opløses i vand først) og paprika. Vend det hele godt rundt.
- Bring det i kog. Når det koger, så skru ned og lad det simre ved lav varme. Lad den gerne simre i 30-40 minutter eller længere tid, hvis muligt.
- Kom til sidst AMA perfekt til madlavning 4% i. Rør det godt ud og smag så gryderetten til med salt/peber.
- Server med f.eks. kartoffelmos til.
Tip: brug de grøntsager du har liggende i køleskabet – det er den perfekte måde, at undgå madspild på!
Opskriften er udviklet af Mummum.dk for AMA