Fedtebrød

Ingredienser

INGREDIENSLISTE:

200 g. AMA Perfekt til Bagning

220 g. sukker

40 g. kokosmel

220 g. hvedemel

20 g. æggehvide

 

Pynt:

200 g. hvid glasur

Sådan gør du:

  1. Rør alle tøringredienserne sammen i en stor skål.
  2. Smuldr AMA Perfekt til Bagning ud i dejen.
  3. Tilsæt æggehvide, og rør sammen til du har en ensartet konsistens.
  4. Del dejen i lige store portioner, hver på cirka 160g.
  5. Rul hver portion dej ud til stænger med en længde på cirka 60 cm. Brug eventuelt lidt mel for at undgå, at dejen klistrer.
  6. Tryk stængerne flade, så de er cirka 3 cm brede.
  7. Placer stængerne på en bageplade med bagepapir. Sørg for, at der er lidt afstand mellem hver stang.
  8. Bag stængerne i en forvarmet ovn ved 200-210°C i cirka 10 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  9. Når stængerne er færdigbagte og stadig varme, sprøjtes en stribe glasur langs midten af hver stang.
  10. Brug eventuelt en paletkniv til at smøre glasuren jævnt ud over stængerne.
  11. Mens stængerne stadig er varme, skæres de ud i cirka 15 stykker hver.

Andre gode forslag