Specier

Ingredienser

INGREDIENSLISTE:

200 g. AMA Perfekt til Bagning

105 g. Flormelis

265 g. Hvedemel

Sådan gør du:

  1. Bland mel og flormelis i en skål.
  2. Smuldr AMA Perfekt til Bagning, og bland det med mel og flormelis, indtil det har en ensartet konsistens.
  3. Rul dejen ud til en stang med en diameter på cirka 5 cm. Brug eventuelt lidt mel for at undgå, at dejen klistrer.
  4. Læg dejen på en bageplade eller et skærebræt og sæt dem i køleskabet. Lad den køle af, indtil den er fast nok til at skære.
  5. Skær dernæst pølsen ud i skiver på 0,5 cm, og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. Sørg for, at der er godt med mellemrum mellem småkagerne, da de vil flyde en smule ud.
  6. Bag skiverne i en forvarmet ovn ved 200-210°C i cirka 10 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

Andre gode forslag